Kamis, 16 November 2017

BITCOMO Transparrancy Bringing Trust


Що таке Bitcomo?
Bitcomo - tersedia untuk semua. Нова парадигма, надана технологією blockchain, ідеально підходить для онлайн-реклами, оскільки це дозволяє компаніям краще аналізувати дані, зібрані веб-користувачами. Silakan periksa beberapa fasilitas yang Anda inginkan.
Мережа BPA партнерської маркетингової мережі Bitcomo повністю працює на основі продуктивності. Це означає, що рекламодавці платять тільки тоді, коли бачать результати, а інтернет-маркетологи винагороджуються за кожного відвідувача чи клієнта, придбаного за допомогою власних маркетингових заходів. Informasi lebih lanjut tentang produk ini
Наша мета
щоб створити партнерську мережу маркетингу, яка абсолютно не поддається проблемам обману реклами та виплат. Бізнес-модель Bitcomo закріплена технологією блокчейнів, in це забечує незмінний доказ та прозоріть. Це забечує безпеку даних кожного користувача, одночасно спрощуючи взаємодію між ними. Blockchain також усуває непотрібних посередників між компанією та її цільовою аудиторією. Зменшуючи кроки, пов'язані з рекламодавцями та їх потенційними клієнтами, компанії можуть інвестувати свій рекламний бюджет більш розумно та вигідно.
Частина мереж BPA наступного покоління, Bitcomo розроблена, щоб допомогти компаніям скоротити витрати на рекламу, одночасно збільшуючи їх вплив. Ми не тільки знаємо, як використовувати технологію блокчейнів у повному обсязі, але ми розробили інфраструктуру, яка зробить цей процес максимально гладким для підприємств. Ми прийшли до висновку, що найкраща модель фінансування створення мережі Bitcomo - це натовп у формі ICO. Bitcomo. BitoCom. BM Tokens можна витратити на рекламну кампанію або продати.
Ефективність реклами
Питання ефективності реклами є критичним для будь-якого бізнесу. Pilih, mana saja, Це викладено в "Розваги Media & Outlook 2017-2021" PwC, комплексне дослідження, що містить 1 прогноз для онлайн-та офлайнових рекламних ринків за вказаний період.
Unduh Sekarang Kirim ke Digg! Kirim ke Facebook Tambahkan ke Delicious Kirim ke MySpace Berbagi di FriendFeed Tutup Di Facebook Unduh Sekarang 50%, 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20%;
З дослідження можна зробити висновок, що офлайнові маркетингові кампанії, такі як телевізійна реклама, втратили свою користь і швидко стають збитковими. Інтернет-реклама, навпаки, набирає обертів а не демонструє ознак уповільнення.
Daftar Keanggotaan | Laporkan Kami Klik untuk mendapatkan bantuan Semua situs ini, Klik di sini untuk Buka semua profil-nya, kirim ke profil Anda sendiri Згідно з доповіддю Ascend2, маркетологи очікують, що веб-сайти брендів стануть найефективнішим цифровим каналом 2017 року. Klik untuk perbesar + Info 265 маркетологів (47% B2B, 35% B2C та 18% змішаних), яке було проведено в грудні 2016 року. Зологотовлено на основі опитування 265 маркетологів (47% B2B, 35% B2C та 18% змішаних), яке було проведено в грудні 2016 року.



Більшість респондентів вважають, що веб-сайт бренда є найефективнішим способом інтернет-маркетингу, in º ми абсолютно з цим згодні. Без хорошого веб-сайту компанія не може очікувати ефективності своєї реклами.
Крім того, неправильне використання інших методів цифрової реклами негативно вплинуло на те, як люди бачать онлайн-рекламу. Tampilkan profil Terjemahkan ke bahasa Terjemahan (Tampilkan Aslinya) Понад 600 мільйонів людей зараз використовують такі інструменти, і це число неухильно зростає, тоді як величезна кількість повідомлень електронної пошти призвела до того, що одержувачі позначають їх як спам.
Проблеми Bitcomo допомагає вирішити
Прийняття ряду інноваційних технологій дозволяє компанії Bitcomo уникнути спільних проблем, що зачіпають антернет-маркетинг та інші мережі BPA. Довгий час найбільшу проблему, з якою стикалися цифрові маркетологи, було показ оголошень для цільової аудиторії, а не для всіх. Klik untuk mendapatkan bantuan Semua situs ini tidak tersedia.
У Bitcomo ми дуже добре знаємо наших клієнтів; вони є вищими видавцями з величезним досвідом.
Наші процедури KYC ("Know-Your-Client") гарантують, що ми розуміємо наших партнерів - компаній та користувачів - і володіємо адекватною інформацією про них. Klik untuk mendapatkan bantuan Tampilan hebat dari semua anggota di bidang ini, Terima kasih atas penilaian Anda.
Bitcomo - Tentang produk-

Пізні виплати та несплачені борги були однією з найбільш поширених проблем, пов'язаних з афілійованим маркетингом з моменту його створення. Anda dapat menggunakan fasilitas ini? Bitcomo вирішує це, впроваджуючи миттєві платежі та перевірені інтелектуальні контракти, з одного боку, і зберігаючи бюджет продавців партнерів (рекламодавців) в депозиті, з іншого.
Основна мета створення Bitcomo - отримання максимальної ефективності та прозорості для обох сторін. Цю мету було досягнуто за допомогою рішення на базі блоків, пропоновані інтелектуальними контрактами, де користувачі можуть відстежувати кожен клік і кожну дію, здійснену потенційним клієнтом. Klik untuk mendapatkan bantuan.
Крім того, розумні контракти дозволяють робити гнучкі умови, коли йдеться про певні юридичні контракти, що використовуються в традиційному афілійованому маркетингу. Спритним контрактом є, по суті, некерована цифрова угода, в якій видавойный обламодавець можуть визначати свої комерційні відносини. Такі контракти не дотримуються жодних обмежень та стандартів, що забечує майже нескінченні можливості. Крім того, Bitcomo гарантує можливості рекламодавців виконувати платежі. Це, у поєднанні з розумними контрактами, робить будь-яку угоду абсолютно безпечною та прозорою.
Bitcomo Використання DAO Technologies
Bitcomo не дотримується традиційної централізованої бізнес-моделі, яку ми вважаємо застарілою та неефективною. Наша партнерська мережа утворює децентралізовану автономну організацію (DAO). Це принципово новий підхід, ооболокчейнів, Bitcomo - Pengaya untuk Seluler Daftar atau Masuk Aplikasi Lainnya Firefox Seluler Thunderbird Pengaya Ekstensi Замість Ради директорів, президентів та віце-президдентів, уаng уаng уаng є власники токенів.
Технологія DAO орієнтована на розумні контракти та цінність, а не на людей і ролі. Daftar atau Masuk Aplikasi Lainnya Firefox Seluler.


Весь цикл обміну, від видавця до рекламодавця, повністю прозорий. Користувачі можуть відстежувати кожен клік кожну дію, здійснену потенційним клієнтом, завдяки блочному шаблону. Klik untuk mendapatkan bantuan.
Bitcomo інкапсулює дві інноваційні концепції: з одного боку, це мережа проектів ICO та pra-ICO, яка пропонує фіксовані платежі за конкретні дії користувачів щодо рекламованого продукту (продукт, реєстрація, депозит). З іншого боку, це мережа, яка дозволяє видавцям рекламувати що-небудь з будь-якої точки світу відповідно до вимог і переваг своєї цільової аудиторії та характеру їхнього трафіку.
CPA in маркетингові рішення Kontrak Cerdas
Ефективність
У класичному маркетингу CPA бізнес-процеси складаються з довгої серії взаємодій між рекламодавцями - оператором банківської діяльності - афілійованої програми - платіжною системою - філією;
Надійність
Кожна стадія співпраці накопичує витрати, збільшує час, ризикує людська помилка, втрачає інформацію під час передачі;

Ефективність ціни
У блок-схем мережі CPA бізнес-процеси побудовані на інтелектуальних контрактах, за винятком витрат часу, помилок ризику менеджера та втрати інформації під час доставки, а також зменшення комісійних за кожну операцію до мінімуму.
Ефективність часу
Klik untuk mendapatkan bantuan CPA. В Bitcomo виплати здійснюються під час розумного підтвердження контракту.
Переваги Маркетингові показники
Blockchain - це чітке та елегантне рішення для боротьби з шахрайством. Оскільки весь цикл обміну від видавця до рекламодавця прозорий, ми можемо відстежувати кожен клік і провід (продажі, дії, завершення цілі тощо) і показують цей процес із використанням незмінного та незмінного коду в нашому вузлі.
Рекламодавець
Klik untuk mendapatkan bantuan Ekstensi ini (5%). Він не втрачає грошей для транзакцій та конверсій. Hubungi Kami |
Партнерська програма
захищена від нечесних рекламодавців. Anda dapat membantu, atau memberikan rekomendasi. Майте доступ до статистики, яку неможливо підробити.
Jaringan BPA
Захищена від втрафіку та викрадення з вижили. Не обманюйте рекламодавців та веб-майстрів. Немає необхідності в прекрасному управлінському персоналі. Оплата веб-майстру здійснюється автоматично. Працює на безпечній платформі.
Токени Деталі
Впродовж Semua Crowdsale буде розподілено та продано 170 000 000 Token BM.
Символ: «BM» (BITCOMO)
- Загальна сума: $ 51 000 000
- Biaya pemasangan: $ 0,30
Бонус до ранніх інвестицій
- 83% (3 386 400 дол. США) 11 288 000 Сумма БМ з суми винагороди буде переведена на загальний бонус за ранні інвестиції.
- Інше 17% ($ 693 600) 2 312 000 БМ пішов на SMM, блоги, відео та рекламу - основна програма Bounty
Пад час PRE-ICO буде продано 27 200 000 Token BM - уаngальному обсязі 8 160 дол. США 000.
- Token BM 50% (4 080 000 дол США) 13 600 000 BM буде продаватися з бонусом 25% для раннього анвестування, загальною сумою 3 400 000 Token BM di $ 1 020 000
- Інші 50 $ BM Tokens ($ 4 080 000) 13 600 000 БМ буде продаватися з бонусом 10% для ранніх, на загальну суму 1 360 000 Token BM seharga $ 408 000.
Під час ICO буде продано 108 800 000 брендів BM - уаngальній сумі 32 640 000 дол.
- Token BM 30% (9 792 000 дол США), 32 640 000 BM будуть продаватися з бонусом 20% для ранніх, иагальній сумі 6 528 000 Token BM di 1 958 400 USD.
- Останні 70% BM Tokens (22 $ 848 000) 76 160 000 BM буде продаватися без премії за ранні інвестиції.
Розподіл токенів
Klik untuk mendapatkan bantuan Semua situs ini tidak diaktifkan. Bitcomo proyek diatas BM.
Цей токен використовується для придбання рекламодавців, а також для оплати філіям. Ця рекламна мережа не використовує жодних інших грошей. БМ токени будуть розміщені на обмін монети.



Внутрішній магазин токенів
Власники Bitcoin, Etherium та інші крипто-гроші можуть співпрацювати з Bitcomo, автоматично перетворюючи крипто-гроші на токени BM, щоб здійснювати покупки в Інтернеті на нашій платформі або на обмін монетами.


Klik untuk mendapatkan bantuan Layanan Informasi tentang pos, Тому ми робимо та аналізуємо запити від найвищого списку ICO. У цьому випадку ми беремо річний обсяг бюджету в деяких наших проектах та додаємо їх до нашого поануйте як покупки медіа-шопів. Підсумок дає конвертовану суму в токені, що в даний час є натовпом.

PETA JALAN




Знайомтесь з командою
Команда Bitcomo має великий досвід у рекламі та у виконанні великих проектів на ринку.







Радники та консультанти
Розробка цього проекту контролюється сильною командою консультантів та експертів, визнаних у сфері онлайн-бізнесу.

Радники та консультанти
Розробка цього проекту контролюється сильною командою консультантів та експертів, визнаних у сфері онлайн-бізнесу.




Для отримання додаткової buku petunjuk яи можете відвідати:

Website: https://ico.bitcomo.com/

Telegram: https://telegram.me/adbitcomo

Facebook: https://www.facebook.com/Bitcomo-167760920458985/

Twitter: https://twitter.com/bitcomo

Slack: https://bitcomo.slack.com/

Sedang: https://medium.com/@btcm

ANN Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2255180

WhitePapper:
https://cdn.bitcomo.com/storage/source/1/SGw7HeEcWWleZrmZ6I1brn93wi2WbfRl.pdf

Penulis : adifaris

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1279352



Tidak ada komentar:

Posting Komentar