Minggu, 21 Oktober 2018

NanoHealth - A Total Health for Blockchain által működtetett ökoszisztéma mindenki számára


A NanoHealth munkatársai részt vettek a Nemzetközi Blockchain kongresszuson, amely helyet foglal el a hónap elején. A rendezvény ideje alatt a munkaerő egy, az NHCT Token néven ismert blockchain-powered healthcare ökoszisztémát szabadított fel. 
A kongresszust a Nucleus Vision csapata, a Goa és a Telengana Informatikai és Ipari Minisztériumának segítségével szervezték meg, mint ahogyan azt a miniszterelnöki munkahely stratégiai tervező munkaerőjének köszönhetően. Néhány blockchain alapból épült fel, a szakemberek olyan jól, mint a kriptikus téren lelkesek.

Blockchain Powered Ecosystem

Az NHCT token egyike volt az esemény szponzorainak, mivel ICO pályán résztvevő. Ez egyszerűen egy blokkhálózati üzemű hálózat, amely az egész egészségi állapot biztosításában érintett. Hangsúlyozza az egészségügyi ellátás személyre szabását, és biztosítja, hogy az egészségügyi technikák nemcsak működőképesek, hanem jól szervezettek is.
Az ökoszisztéma úgy működik, hogy összekapcsolja a fizetők, az ügyfelek olyan jól, mint az egyetlen standon lévő vállalatok, a háromszintű token információs protokoll használatával, hogy a fiskális modult működhessék a résztvevők között.
A konferencia kezdetén az NHCT-nek megadták annak valószínűségét, hogy kiadják a blokkhosszú prototípust. Szerencsére sikeresnek bizonyult az első befektetésük a személyes értékesítésre, és csodálatos reakciókat keltett tőlünk, akik részt vettek az eseményen.

Mr_total_health.8b75233d.png

A teljes egészség megteremtése


Sok blockchain rajongónak olyan jól van, mint a befektetők, hogy nagyobb szerepet kapjanak ahhoz, hogy megértsék a méltó dolgokat. Ez az egész jólét megteremtésének választási lehetőségeivel függ össze, amely hosszadalmas módszert fog mozgatni az ügyfeleknek a vezető egészségesebb és magasabb életminőségre való kiszolgálása érdekében.

Az egyik bíró, Irina Litchfield gratulált a munkaerőnek ahhoz, hogy felálljon egy olyan kreatív egészségügyi vállalkozásba, amely fontos szerepet játszott az egészségügyi ellátás növelésében a normál lakosság körében. Ez egyszerűen annak a ténynek tudható be, hogy csak néhány ilyen feladat elérhető a blokkhálózaton.

A konferencia pillanatában az NHTC munkatársai elérték az ICO pályán, az új helyet, sikeresek voltak a résztvevők nagyon biztos válaszainak biztosítása érdekében. A vállalat vezérigazgatója, Manish Ranjan kijelentette, hogy a gyártónak jó öröksége van, miközben egészségügyi szolgáltatásokat nyújt.
Ez egyszerűen a kortárs múlthoz tartozó tény miatt van, sikeresen sikerült elérniük a több mint 70 000 embert, így kezelték őket a nem fertőző betegségek, például a cukorbetegség és a koleszterin kezelésére. A gyártó a Telengana állami kormányzattal együttműködve működik együtt, olyan jól, mint az elmúlt években különböző vállalatok, így mérhető és nyomon követhető jóléteket biztosítanak ügynökségek és közösségek számára. 
Praveen Dwarkanath, a NanoHealth ökoszisztéma-minta teteje szerint mindent megtesznek annak biztosítására, hogy az NHCT egy referencia ICO. A gyártó örömmel veszi tudomásul a valóságban, hogy többé nem szeretik a különböző klinikai ICO-kat, ők azok, akik sikeresen 100 db tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A vállalat háromszintű token információs protokollja valószínűleg arra ösztönzi a vásárlókat, hogy minden mozgásuk során ugyanúgy dolgozhassanak, mint az egész egészségük növelése, például a testi játékok és az időszakos klinikai jólét ellenőrzése. 
Az NHCT munkatársai a pályán jelezték, hogy a személyes befektetők olyan díjat kaphatnak, mint az egyedülálló árfolyam-védelem. Sikeresek voltak a 2 millió dolláros méltó kötelezettségvállalásokban a személyes eladási időszakban.


A Nanohealthcare token (NHCT) 2 millió dolláros kötelezettségvállalást kap két nap alatt a bevezetés alatt
Screenshot_46.jpg
Screenshot_47.jpg

Screenshot_2018-08-10 NanoHealthCare Token Medical and Healthcare ICO (2) .png




Tidak ada komentar:

Posting Komentar