Minggu, 11 November 2018

Salutări tuturor cititorilor din articol


Gambar terkait

 Hetachain

https://t.me/Hetachain_Community
Tehnologia Blockchain cu capacitatea de a simplifica tranzacțiile peer-to-peer fără a fi nevoie de intermediari terți poate interfera cu multe sisteme și aplicații centralizate existente, în special în sectoarele bancar și financiar.

Combinată cu puternice contracte intelectuale, tehnologia blocurilor are potențialul de a schimba dinamica economiei din întreaga lume. Un sistem ecologic cu adevărat descentralizat va prelua controlul asupra mai multor organizații de autoservire și le va readuce la mase.

Tehnologia Blockchain Innovation este cu adevărat inovatoare în crearea, partajarea și editarea datelor. Dar chiar și în acest caz, tehnologia blocchain se confruntă în prezent cu o problemă critică a performanței sale. Din acest motiv, Hetachain propune crearea celei mai noi arhitecturi de rețea Blockchain, care va fi utilizată foarte ușor, mai flexibil pentru utilizatori și dezvoltatori, folosind platforme de tip blockchain care au performanțe foarte ridicate.

Un algoritm criptografic care utilizează algoritmul ECDSA (Digital Elliptic Motion Algorithm) cu o curbă secp256k1 pentru criptografia publică-privată. Cheia privată este de date aleatoare de 256 de biți.

Adresa HETA asociată cu această cheie privată este ultimii 160 de biți din hash-ul cheii publice SHA3-256 (Keccak).

Depanarea

Viteza de a lua decizii bazate pe blocuri pentru a rezolva probleme reale și a înlocui sistemele existente a fost lentă. Cauza rădăcină poate fi legată de problemele de scalabilitate care încalcă legile bitcoin, ethereum și alte blocuri. Atât blocul bitcoin, cât și blocul de ethereu au avut probleme la supraîncărcarea rețelei la sfârșitul anului trecut. Tranzacțiile slabe și costurile foarte mari amenință să învingă scopul pentru care a fost creată tehnologia. Chiar și aplicațiile descentralizate (DAPPS), construite pe un blockchain existent, tind să se blocheze cu probleme de performanță, fără a le oferi utilizatorilor confortul și ușurința în care sunt folosite. Este nevoie de un blocaj proiectat pentru a oferi avantaje tehnologice, precum și suficient de scalabil pentru a gestiona traficul mare din sistemele existente.

Hetachain Soluție:

Hetachain intenționează să rezolve problemele de mai sus și să creeze un bloc cheie cheie scalabil care să faciliteze un contract ușor și inteligent și este ușor de utilizat de către utilizatorii finali. Acest lucru a fost realizat prin dezvoltarea unui mecanism hibrid de consens bazat pe dovada delegată a acțiunilor (DPoS) și toleranța erorilor bizantine (BFT). Scopul este de a crea o dimensiune bloc care poate fi scalată, are blocuri de timp mai scurte și lățime de bandă mare. Folosind algoritmul Hetachain, un bloc este generat la fiecare 1 secundă și verificat cu o singură magenta în rețea.

О Hetacoin - HETA
Hetacoin este criptocurența internă Hetachain utilizată în rețeaua Mainchain. Hetacoin este folosit ca instrument pentru plata taxelor pentru utilizarea serviciului Heta Blockchain.

Când un utilizator comite o tranzacție pentru a face schimb de monede sau jetoane create de Het, el trebuie să plătească pentru montarea predefinită a Hetacoib. Se mai numește taxe de tranzacție. Această obligație obligatorie face Hetacoin o valoare reală pentru sistem. De asemenea, poate împiedica comercianții să inunde rețelele cu micro-tranzacții nelimitate.

Când un utilizator participă la un proces de consens sau la verificarea lanțului principal și a lanțului personal, acesta trebuie să fie recompensat cu un anumit Hetakoin. Acest lucru se numește și furnizarea de beneficii utilizatorilor. Pentru nivelul de înțelegere a consensului, ar trebui să depindă de efortul pe care participanții l-au cheltuit asupra acestui proces.




HetaCoin: criptocurrency care este alimentat de Hetachain.

Cryptocurrency originale care gestionează și controlează Hetachain și vă permite să blocați ca un serviciu, HetaCoin are multe opțiuni de utilizare.

Taxa de utilizare este plătită de utilizatori sau companii care intenționează să utilizeze serviciul Hetachain.
Taxele de tranzacție trebuie plătite la HetaCoins
Premiile vor fi distribuite în HetaCoins
Hetachain se angajează să rezolve problemele care încalcă în prezent blocada actuală și decizia privind scalabilitatea, confidențialitatea, securitatea sau lățimea de bandă. Datorită celei mai noi arhitecturi și design-uri, aceasta poate deveni un lider care poate reduce decalajul dintre tehnologie și oameni și poate schimba peisajul care apare.

 Foaie de parcurs:

Q1 și Q2 2018
Proiectarea scrisului HetaChain
Document oficial

Q2 și Q3 2018
Dezvoltarea lanțului principal
Interfața de utilizator afișează datele blocului de blocare.
Demo portofel
Evenimentul ICO Hetachain
HetaChain vânzări personale ICO

Q4 2018
Blochează demonstrațiile HetaChain
Hetachain grilă de testare (versiunea de test)
Vânzările ICO au început în HetaChain
Lista jetoanelor HETA pe schimburi
Dezvoltare privată

Q1 2019
Deschiderea unui portal web
Dezvoltarea dezvoltării Daps
contract inteligent
Actualizare portofoliu (Multipoint)
Rulați un test curat HetaChain

Q2 2019
Gata Dapp
Auto face dapp
Calculul costului portalului Heta
HetaChain explorer bloc (actualizare)
Mainta hetachain (versiune de test)

Q3 2019
Hetacoin
Pornirea rețelei Hetachain

echipa:






Consiliul consultativ:






Pentru mai multe informații, vizitați:

WEB SITE: https://www.heta.org
MEDIU: https://medium.com/@hetachain_blog
REDDIT: https://www.reddit.com/user/hetachain
STEEMIT: https://steemit.com/@hetachain
BOUNTY: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5032045.0
FACEBOOK: https://www.facebook.com/hetachain
TWITTER: https://twitter.com/hetachain
LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/hetachain-network/


Tidak ada komentar:

Posting Komentar